BEKENDMAKING BESLUIT WET GELUIDHINDER, Maasdriel

Het college van Maasdriel heeft op 5 november 2019 een hogere geluidsbe­lasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vastgesteld om 2 woningen te ontwikkelingen ter hoogte van de Provincialeweg tussen 58 en 61a Velddriel.

Inzien

Het besluit voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt van donderdag 16 januari 2020 tot en met woensdag 26 februari 2020 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeen­tehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het besluit worden ingediend.

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naast het indienen van een beroepschrift kan een voorlopige voorziening aangevraagd worden bij de Voorzitter van de AbRS. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het besluit niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar Matthijs Suijkerbuijk

Kerkdriel, 15 januari 2020

Naar boven