Gemeente Ermelo - kennisgeving anterieure overeenkomst “Revitalisatie Bungalowparken Bos en Weide en De Boskant” (artikel 6.24 Wro)

Burgemeester en wethouders van gemeente Ermelo maken ingevolge artikel 6.24, lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.2, lid 12 Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 9 maart 2020 de overeenkomst “Anterieure overeenkomst revitalisatie van Bungalowparken Bos en Weide en De Boskant” zijnde een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in de Wro, zijn aangegaan met initiatiefnemers.

De overeenkomst heeft betrekking op de revitalisering van bestaande recreatieterreinen aan de Oude Nijkerkerweg 129 en 135 te Ermelo naar het gebruik wonen.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt vanaf 1 april 2020 tot en met 12 mei 2020 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 2 in Ermelo.

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Naar boven