Veenpluis 4-6, Best

ter inzage ligt: - ontwerpbestemmingsplan ‘Veenpluis 4-6’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 25 maart 2020 tot en met 5 mei 2020, tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan ‘Veenpuis 4-6’ kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Veenpluis 4-6’

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de ontwikkeling van extra bedrijfsgebouwen. De ontwikkeling vindt plaats op het perceel kadastraal bekend gemeente Best, sectie C, nummer 5009 gelegen aan Veenpluis 4-6.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Veenpluis 4-6’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met W.Ansems via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Best, 24 maart 2020

college burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven