Gemeente Uden - verlening omgevingsvergunning, uitgebreide procedure - tijdelijk plaatsen van twee units voor een periode van 3 jaar en afwijken van het bestemmingsplan - Land van Ravensteinstraat 1, Uden

 

Verzenddatum besluit

Locatie

Postcode

Plaats

Omschrijving

Zaaknr

12-3-2020

Land van Ravensteinstraat 1

5402EH

Uden

tijdelijk plaatsen van twee units voor een periode van 3 jaar en afwijken van het bestemmingsplan

D00171169

Procedures 5a en 6a zijn van toepassing

(ter inzage van 19 maart 2020 tot en met 29 april 2020)

De stukken en/of besluiten met de daarop betrekking hebbende stukken kunt u tijdens de in de bekendmaking genoemde periode inzien op de site van de gemeente Uden.

https://www.uden.nl/bestuur-en-organisatie/officiele-bekendmakingen-en-regelgeving/inzage-omgevingsvergunningen/

Voor meer informatie over het inzien van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen secretariaat Ruimte, telefoonnummer 0413-281160.

Procedure 5a

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kunnen belanghebbenden daartegen binnen zes weken beroep instellen. In de meeste gevallen kan dat alleen indien tegen het ontwerp van het besluit een zienswijze kenbaar is gemaakt. Het beroep kan worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het beroep heeft geen schorsende werking. De beroepstermijn begint op de dag dat het besluit ter inzage is gelegd.

Procedure 6a.

Belanghebbenden kunnen gelijktijdig met een ingediend bezwaar- of beroepschrift bij de Rechtbank Oost-Brabant, de voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven