Ontwerp omgevingsvergunning voor het in gebruik nemen van twee tijdelijke noodlokalen ten behoeve van basisonderwijs met een instandhoudingstermijn van 14 maanden - Griede 22 en Kastanjelaan 24 te Leimuiden - W2019/227

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend voornemens te zijn een besluit te nemen op de aanvraag om omgevingsvergunning met de activiteit brandveilig gebruik, betreffende het in gebruik nemen van twee tijdelijke noodlokalen ten behoeve van basisonderwijs met een instandhoudingstermijn van 14 maanden op de percelen Griede 22 en Kastanjelaan 24 te Leimuiden.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 maart 2020 t/m woensdag 29 april 2020 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college kenbaar maken. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie VTH, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven