Gemeente Uden - ontwerpwijzigingsplan - Zeelandsedijk 40, Volkel

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat met ingang van dinsdag 17 maart 2020 het ontwerpwijzigingsplan ‘Zeelandsedijk 40, Volkel’ gedurende zes weken, dus tot en met 27 april 2020 ter inzage wordt gelegd.

 

Ontwerpwijzigingsplan

Het plan maakt de verwijdering van de aanduiding ‘IV’ mogelijk.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/-bestemmingsplannen/overzicht bestemmingsplannen/plannen in procedure’. Het ontwerpwijzigingsplan en de overige stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.0856.BPWZeelandsedijk40-ON01.

 

Indienen zienswijzen

Tot en met 27 april 2020 kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpwijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen. De eventueel naar voren gebrachte zienswijzen zullen door burgemeester en wethouders worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 911.

 

Uden, 16 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Uden

 

de secretaris

drs. D. van Deurzen

 

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

 

Naar boven