Aanwijsbesluit hondenbeleid buiten de bebouwde kom 2020

Op 18 februari 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders het Aanwijsbesluit hondenbeleid buiten de bebouwde kom 2020 genomen. Met dit besluit wordt voor meerdere locaties buiten de bebouwde kom het hondenbeleid uitgewerkt. Er worden locaties aangewezen waarbij de in de APV opgenomen aanlijnplicht in het broedseizoen komt te vervallen. Ook zijn er locaties (speelterreinen en natuurgebieden) aangewezen, waarin de in de APV opgenomen eisen voor het gebruik door honden worden aangescherpt. 

Dit besluit treedt in werking op de dag na publicatie. 

Het Aanwijsbesluit hondenbeleid buiten de bebouwde kom 2020 ligt ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor in Pijnacker. U kunt het ook raadplegen via www.pijnacker-nootdorp.nl/regelingenbank 

Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken en gaat in op de dag na publicatie. 

Indien tegen een besluit een bezwaarschrift is ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, kunt u de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het adres van de rechtbank is: postbus 20302, 2500 EH Den Haag, telefoonnummer 070-3813131. 

 

Naar boven