Gemeente Borger-Odoorn, Bestemmingsplan ‘Odoornerveen – Zuidzijde 21 en 23’

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Odoornerveen – Zuidzijde 21 en 23’ van donderdag 27 februari 2020 tot en met woensdag 8 april 2020 ter inzage ligt.

Het plan voorziet in een juridische-planologische regeling om ruimtelijke ontwikkelingen op de locaties aan de Zuidzijde 21 en 23 te Odoornerveen mogelijk te maken.

  • 1.

    Gebruik maken van de ruimte voor ruimte-regeling aan Zuidzijde 21. Inhoudende de sloop van een voormalige stal en hiervoor in de plaats de bouw van een woning.

  • 2.

    Het verwijderen van de functieaanduiding ‘bedrijfswoning uitgesloten’ van de locatie Zuidzijde 23.

  • 3.

    Het vergroten van het (agrarisch) bouwvlak van de locatie Zuidzijde 23.

Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.10BP0004-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

 

Naar boven