Uitgeschreven uit de basisregistratie personen, Annie Mboyo, geboren 06-07-1976 te Kinshasa (Zaïre)

 

Uitgeschreven uit de basisregistratie personen

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het besluit genomen de adresgegevens van onderstaande persoon te wijzigen. Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat genoemde persoon niet meer op het adres woont waar hij/zij in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente Súdwest-Fryslân staat ingeschreven. Zijn/haar adresgegevens zijn daarom als volgt gewijzigd: Adres: onbekend Woonplaats en land: onbekend Hierdoor is hij/ zij formeel niet meer in Nederland woonachtig.

 

 

Naam: Annie Mboyo

Geboortedatum: 06-07-1976 te Kinshasa (Zaïre)

Datum uitschrijving: 13-01-2020

Datum besluit: 13-02-2020

Publicatie datum: 21-02-2020

 

'Vertrokken met onbekende bestemming’

Deze wijziging wordt aan de afnemers van de BRP (o.a. de administratie van zorgverzekeringen, uitvoerende instanties i.v.m. uitkeringen en subsidies) doorgegeven. Als u (later) de pensioengerechtigde leeftijd bereikt kunt u een SVB korting op de AOW verwachten omdat u niet een aaneengesloten periode in Nederland heeft gewoond.

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

Op grond van de Algemene wet Bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. U hebt zes weken de tijd om een bezwaarschrift te sturen. De termijn gaat in één dag na de datum van publicatie. Het bezwaarschrift moet bevatten:

- uw naam en adres

- de datum

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

- de reden waarom u het niet eens bent met het besluit.

U stuurt het bezwaarschrift ondertekend naar: Gemeente Súdwest-Fryslân College van B&W Postbus 10000 8600 HA Sneek

 

Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten?

Indien er sprake is van een spoedeisend belang kan, naast het indienen van een bezwaarschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN

Naar boven