Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Kastanjelaan 4 te Sint Pancras

De gemeente heeft op 13 februari 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OMG-19-273 voor een omgevingsvergunning op locatie Kastanjelaan 4 te Sint Pancras. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het besluit betreft:

  • Het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunningplichtig bouwwerk

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 13 februari 2020.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of -bij voorkeur- schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan de gemeente Langedijk, college van burgemeester en wethouders, postbus 15, 1723 ZG, Noord-Scharwoude. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u uitvoeriger informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@gemeentelangedijk.nl of telefoonnummer (0226) 33 44 33.

Naar boven