Publicatie voornemen ambtshalve opneming van gegevens in de BRP Açar, M.N.

Uit onderzoek van de gemeente Beek is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de wet basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.

Het college van B&W heeft het voornemen de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon op te schorten. Dit betekent dat hij daardoor formeel niet meer als ingezetene van de gemeente Beek staat ingeschreven. Hij is niet meer bereikbaar voor overheidsinstanties. Dit kan o.a. gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen paspoort, subsidies, enz.

Geslachtsnaam, Voorletters, Geboortedatum

Açar, M.N., 04-06-1991

Op grond van de Algemene wet Bestuursrecht wordt bovengenoemde persoon in de gelegenheid gesteld om informatie te geven over zijn feitelijke verblijfplaats. De termijn voor het naar voren brengen van de zienswijze is vier weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Dit kan schriftelijk of mondeling gebeuren. Uw brief kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Beek, Afdeling Samenleving, Postbus 20, 6190 AA Beek. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten, verzoeken wij u van tevoren telefonisch een afspraak te maken via tel: (046) 43 89 222.

Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

Gemeente: Beek

Publicatiedatum: 20-02-2020

 

Naar boven