Melding Besluit Uniforme Bodemsanering Wet bodembescherming ‘Tolhuis 61 40’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen heeft een melding ontvangen dat in de bodem aan Tolhuis 61 40 in Nijmegen een sleuf wordt gegraven ten behoeve van kabel en leidingwerkzaamheden . De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het Besluit Uniforme Saneringen (BUS). Het gaat om een Tijdelijke Uitname. Na afloop van de werkzaamheden wordt de grond weer teruggestort. De grond is verontreinigd met asbest en om deze reden is een melding gedaan.

De werkzaamheden kunnen vanaf 11 maart 2020 starten, tenzij het college daarvoor aangeeft dat de melding niet voldoet aan de eisen van het BUS.

U kunt het college erop wijzen als de voorgenomen werkzaamheden volgens u niet voldoen aan de eisen van het BUS. U kunt de melding inzien bij Bureau Archeologie en bodemkwaliteit. Om de melding in te zien of om uw reactie te geven, kunt u bellen met de heer H.J. Nijland van Bureau Archeologie en bodemkwaliteit, telefoon (024) 3299457. U kunt ook een e-mail sturen naar h.nijland@nijmegen.nl. U moet uw reactie voor 4 maart 2020 indienen.

Naar boven