Kennisgeving anterieure overeenkomst Leijoever

Het college van burgemeester en wethouders van Goirle maakt bekend dat zij op 4 december 2020 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.4a Wro heeft gesloten in het kader van het ontwikkelen van maximaal 14 woningen op de locatie voormalig terrein Skolgebouw te Riel, kadastraal bekend als gemeente Goirle, sectie F, nummers 1273 en 1274 (gedeeltelijk).

Anterieure overeenkomst

Het college van burgemeester en wethouders maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij voor het genoemde plan een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het verhaal van kosten die de gemeente maakt vanwege het verlenen van haar planologische medewerking aan het bestemmingsplan.

Met ingang van woensdag datum 2021 ligt gedurende 6 weken voor iedereen de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage, op werkdagen tijdens openingstijden, bij de receptie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien.

Tegen de anterieure overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Goirle, datum 28 december 2020.

het college van burgemeester en wethouders,

Jolie Hasselman - gemeentesecretaris

Mark van Stappershoef - burgemeester

Naar boven