Omgevingsvergunning Schuin tegenover Sijp 11 te Katwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken bekend dat zij voornemens zijn de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, te verlenen voor:

Katwijk

  • -

    schuin tegenover Sijp 11 te Katwijk, voor het bouwen van een woning en aanleggen van een inrit aan de Sijp te Katwijk.

Gemotiveerde schriftelijke en/of mondelinge zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking kunnen door een ieder van 24 december 2020 tot en met 4 februari 2021 worden ingediend bij burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 589, 2220 AN Katwijk ZH. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de Cluster Vergunningen, Toezicht & Handhaving, team vergunningen, telefoon 071-4065000. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven