Kennisgeving omgevingsvergunning en besluit hogere waarden Wet Geluidhinder “Project Prinsenpoort III – ’s Gravenweg 659 OMV.18.12.00459

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op 2 december 2020 op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder a en c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend ten behoeve van de realisatie van het transformeren van een voormalig kantoorpand naar een woongebouw met 64 woningen, aan de ’s Gravenweg 659, 3065 SH te Rotterdam.

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op 2 december 2020 op grond van de Wet geluidhinder tevens een besluit Hogere geluidwaarden hebben vastgesteld en verzonden ten behoeve van bovengenoemde omgevingsvergunning.

Inzage

De verleende omgevingsvergunning en het besluit hogere waarden Wet geluidhinder met de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 december 2020 tot en met dinsdag 12 januari 2021ter inzage.

De besluiten met de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via de website www.overheid.nl. De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op bovenstaand adres en postcode bij ‘Berichten over uw buurt’.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 14010, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

BEZWAARCLAUSULE

Niet eens met deze beslissing? Dan kunt u, of een andere belanghebbende, een bezwaarschrift indienen. Dit moet binnen zes weken na de verzending van het besluit (2 december 2020). U stuurt het bezwaarschrift naar:

Het college van burgemeester en wethouders

t.a.v. de Algemene Bezwaarschriftencommissie

Postbus 1011, 3000 BA te ROTTERDAM

Faxnummer Algemene Bezwaarschriftencommissie: (010) 267 63 00.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

  • 1.

    uw naam, adres en handtekening;

  • 2.

    uw telefoonnummer zodat contact met u opgenomen kan worden om samen met u te bespreken wat de beste aanpak van uw bezwaarschrift is;

  • 3.

    de datum waarop u bezwaar maakt;

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • 5.

    de reden(en) van uw bezwaar.

U wordt verzocht tevens een kopie van dit besluit mee te zenden.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen op Rotterdam.nl m.b.v. het webformulier (zie “mijn loket”). Hiervoor is nodig een DigiD-code, of voor bedrijven een E-herkenning, die kan worden aangevraagd via digid.nl, respectievelijk eherkenning.nl.

U kunt het bezwaarschrift niet op een andere digitale wijze, bijvoorbeeld per e-mail, indienen.

Rotterdam, 16 december 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven