Gemeente Grave - vertrokken met onbekende bestemming - I.H.G. Parmessae

Uit onderzoek van het team burgerzaken is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie personen (BRP) staan ingeschreven. Het college heeft besloten de bijhouding van de persoonslijsten van deze personen op te schorten. Dit betekent dat zij daardoor niet meer op dat adres staan ingeschreven. Hun persoonslijsten zijn verstuurd naar de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI).

Geslachtsnaam en voorletters: I.H.G. Parmessae

Besluit: 13 oktober 2020

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na datum van publicatie van het besluit. Het ondertekende bezwaarschrift moet bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt. Ook moet de bezwaarmaker gemotiveerd aangeven waarom hij of zij het niet eens is met het besluit. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Grave, Postbus 7, 5361 AA Grave.

Een eventuele ambtshalve wijziging kan grote persoonlijke en/of financiële gevolgen hebben voor de betrokkenen. Als u op de hoogte bent van het huidige adres van bovengenoemde personen, verzoeken wij u contact op te nemen met het team burgerzaken. U kunt ook persoonlijk langskomen tijdens de balieopeningstijden.

Informatie: Meer informatie bij het team burgerzaken (0486) – 477 277

 

Naar boven