Ontwerp wijzigingsplan ‘Tielsestraat 114 te Kesteren’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-wijzigingsplan ‘Tielsestraat 114 te Kesteren’.

Het ontwerp-wijzigingsplan wijzigt de bestemming van bedrijf naar wonen in die zin dat in plaats van een bedrijfswoning een burgerwoning kan worden opgericht, en hierbij een bijgebouw mag worden opgericht.

Inzageperiode: 10 december 2020 t/m 21 januari 2021

Inzageplaatsen:

  • 1.

    Analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM, Opheusden. LET OP! In verband met de situatie rondom het Corona-virus kan er sprake zijn van gewijzigde openings- en inzagetijden. Kijk op de website www.nederbetuwe.nl voor de actuele informatie.

  • 2.

Zienswijzen

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij het college van Burgemeester en wethouders, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken met de heer P.A. Kamman van de gemeente Neder-Betuwe.

Opheusden, 9 december 2020

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven