Vaststellen evenementenkalender 2021

Het college maakt bekend dat het op 24 november 2021 de evenementenkalender 2021 heeft vastgesteld. De evenementenkalender is een overzicht van alle evenementen die in Katwijk worden georganiseerd. Dankzij de evenementenkalender is het voor de gemeente, organisatoren bewoners en hulpdiensten inzichtelijk waar, wanneer en welke evenementen zich in de gemeente afspelen.

De evenementenkalender is leidend voor het verlenen van evenementenvergunningen, zodat alle aanvragers op tijd weten of zij in aanmerking komen voor een vergunning. Het aanmelden van een evenement voor de kalender en de vaststelling van de kalender zeggen niets over het verlenen van een vergunning voor het evenement, het is slechts een eerste toets. Er moet alsnog, met inachtneming van de indieningstermijn, een evenementenvergunning aangevraagd worden. Aan de kalender kunnen geen rechten worden ontleend.

Een aanvraag die na de vaststelling van de evenementenkalender binnenkomt, wordt eerst getoetst aan de evenementenkalender om te zien of er nog ruimte is voor een dergelijk evenement.

Naar boven