Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan “Bolgerijsekade 7, Vianen”

 

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Bolgerijsekade 7, Vianen’ ter inzage ligt. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van het agrarisch bouwvlak ten behoeve van het ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 4 december 2020 gedurende zes weken ter inzage en kan op de volgende wijze worden ingezien:

1. digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.1961.WPbolgerijsekade7-VA01;

2. op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen, Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer H.I. Slager, via telefoonnummer 088 599 7000.

 

Tijdens de bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Vijfheerenlanden, 3 december 2020

Naar boven