VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN “PARTIËLE 1E HERZIENING ZEEHAVEN- EN INDUSTRIETERREIN MOERDIJK”

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat de gemeenteraad op 5 november 2020 het bestemmingsplan “Partiële 1e herziening Zeehaven- en industrieterrein Moerdijk” (planidentificatie NL.IMRO.1709.1HZITMOERDIJK-BP40) ongewijzigd heeft vastgesteld.

In deze gedeeltelijke herziening worden voor een drietal specifieke locaties wijzigingen doorgevoerd. Daarnaast hebben actuele inzichten geleid tot aanpassingen en verduidelijkingen in de planregels. De locaties waarop deze herziening betrekking heeft zijn:

  • Oostelijke Randweg 5 te Moerdijk (voor het bedrijf 'Overslagbedrijf Moerdijk');

  • Westelijke Randweg 25 te Klundert (voor het bedrijf Aerospace Propulsion Products BV);

  • Middenweg 35 te Moerdijk (voor het bedrijf 'Combined Cargo Terminal BV).

Verder zijn er op het gebied van externe veiligheid nieuwe ontwikkelingen geweest waardoor besloten is de regeling ten aanzien van de veiligheidszones in het bestemmingsplan op onderdelen te herzien.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 26 november tot en met 6 januari 2021 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage. Het plan is daarnaast digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl/ruimtelijkeplannen.

 

Beroep

Gedurende deze termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Degene die beroep instelt kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.

Naar boven