Bestemmingsplan “Herontwikkeling hoek Veersepad-Beeselseweg Kessel”

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad op 10-11-2020 het bestemmingsplan “Herontwikkeling hoe Veersepad-Beeselseweg” heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Ter plaatse van de hoek Veersepad – Beeselseweg te Kessel wordt een oude champignonloods gesloopt en worden twee levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de gewenste ontwikkeling.

Termijn van inzage

Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 19 november 2020 gedurende zes weken voor beroep ter inzage en zijn raadpleegbaar via:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0230-VG01;

  • de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • vanwege Corona niet in te zien op het Huis van de Gemeente, indien daar toch noodzaak voor is verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaand telefoonnummer.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen van 23-04-2020 tot en met 04-06-2020 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met Paul Cuppen of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

 

Panningen, 18 november 2020

Naar boven