Gemeente Beesel - Vastgesteld bestemmingsplan ‘Keulseweg 27’ in Reuver en besluit hogere geluidwaarden

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 26 oktober 2020 het bestemmingsplan ‘Keulseweg 27’ heeft vastgesteld. Daarnaast heeft de gemeenteraad besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Het plan maakt de realisatie van een appartement op de begane grond van het perceel Keulseweg 25-27 mogelijk.

Het ontwerpplan heeft voor een ieder ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Ontwerp besluit hogere geluidwaarden

Overeenkomstig de Wet geluidhinder maken Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel bekend een hogere geluidwaarde te hebben vastgesteld voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting van respectievelijk 62 dB spoorweglawaai ten behoeve van het oprichten van bovengenoemd appartement op het perceel Keulseweg 25-27 in Reuver. Dit besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit ongewijzigd vastgesteld.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan en de beschikking hogere grenswaarde liggen met ingang van donderdag 5 november 2020 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage bij de klantenbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Reuver. De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: IMRO nummer: NL.IMRO.0889.BPKeulseweg27-VA01.

Instellen beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag tegen het bestemmingsplan en/of beschikking hogere grenswaarde. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Beesel, 4 november 2020

Naar boven