Kennisgeving ontwerpbeschikking (verlening vergunning) Platteelstraat ongenummerd (OV2020-0205)

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning op het perceel Platteelstraat ongenummerd, naast huisnummer 48, kadastraal bekend als gemeente Veldhoven, sectie A, nummer 5249.

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken kunnen na telefonische afspraak worden ingezien van vrijdag 6 november 2020 tot en met donderdag 17 december 2020. U kunt hiervoor een afspraak maken via de afdeling Mens en Omgeving, telefoonnummer 14 040 of e-mail: omgevingsloket@veldhoven.nl.

Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden zienswijzen omtrent het plan mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Brieven moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor een afspraak maken. Voor informatie daarover kunt u bellen naar de afdeling Mens en Omgeving, telefoonnummer 14 040.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven