ONTWERP WIJZIGINGSPLAN ‘Schippersweg 10 Mill’

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Schippersweg 10 Mill’ ter inzage wordt gelegd.

 

Het plan regelt de omschakeling van een maatschappelijke bestemming naar de bestemming Recreatie ten behoeve van een groepsaccommodatie met bedrijfswoning op het adres Schippersweg 10 in Mill.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van dinsdag 11 februari tot en met maandag 23 maart 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.WPBUSchippersweg10-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Casper Kalb of Erna Daanen, afdeling Publiek, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 7 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

 

 

 

Naar boven