Omgevingsvergunning ‘Wekerom, Uitkijktoren de Belt’

Zaakcode 2020W0101

U kunt de omgevingsvergunning met buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo) ‘‘Wekerom, Uitkijktoren de Belt’, met nummer NL.IMRO.0228.PB2020VELU0002-0301 en de daarbij behorende stukken van donderdag 22 oktober 2020 tot en met donderdag 3 december 2020 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt op de voormalige vuilnisbelt gelegen aan de Edeseweg in Wekerom, hemelsbreed ruim 1,5 kilometer ten zuidwesten van de bebouwde kom van Wekerom. Kadastraal is het perceel bekend als Ede, sectie B, nummer 6055.

Het plan maakt een uitkijktoren van 6 meter hoog mogelijk.

Beroep

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u hiertegen beroep instellen.

Normaal gesproken dient u beroep bij de rechtbank in Arnhem in te stellen. Echter is er al hoger beroep aanhanging gemaakt over het eerdere genomen besluit om het uitkijkpunt te verlenen. Artikel 6:19 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht bepaalt dat beroep van rechtswege mede betrekking heeft op een besluit tot intrekking, wijziging of vervanging van het bestreden besluit. Tegen de eerder verleende omgevingsvergunning loopt op dit moment hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State. Dit besluit ziet op intrekking en vervanging van het eerdere genomen bestreden besluit. Het aanhangige beroep heeft op basis van 6:19 lid 1 Awb van rechtswege betrekking op dit nieuwe besluit.

U kunt uw (aanvullend) beroepschrift richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State via het postadres:

Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het aanhangige beroep is bij de Afdeling bekend met het nummer: 201908422/1/R4

 

Naar boven