Vastgesteld bestemmingsplan “Kerkdriel Noord Kersenbuurt herziening 2020, Veersteeg ong.” (BP1211), Maasdriel

De gemeenteraad van Maasdriel heeft dit bestemmingsplan in haar vergadering van 8 oktober 2020 vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt kavel A7 aan de achterzijde breder, waardoor het mogelijk wordt om op de kavel twee vrijstaande woningen te realiseren. De locatie is gelegen tussen de Meikersstraat en de Veersteeg/Grote Inghweg.

Inzien

Van 21 oktober 2020 tot en met 2 december 2020 liggen het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende documenten tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel. U kunt het bestemmingsplan ook vinden op:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1211-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1211-VG01/

Beroep

Tijdens de beroepstermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

1. door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

2. tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht;

3. door hen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Een beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn is 6 weken en begint op de dag na de eerste dag van de terinzagelegging.

Als u bevoegd bent beroep in te stellen, kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer R. Postelmans of de heer B. van der Molen.

Kerkdriel, 21 oktober 2020

Naar boven