Burgemeester van Zaltbommel -Besluit tot invoering mobiel cameratoezicht in de omgeving van de Kazemat te Zaltbommel met ingang van 6 oktober 2020 tot 17 november 2020.

 

De burgemeester van de gemeente Z a l t b o m m e l ;

 

Overwegende dat:

- er in de omgeving Kazemat in Zaltbommel de afgelopen periode diverse overlastmeldingen zijn geweest, te weten, jeugdoverlast, vuurwerkoverlast en brandstichting;

- omwonenden zich door de gebeurtenissen onveilig voelen en de maatschappelijke onrust groot is;

- de vrees bestaat dat in de toekomst de openbare orde opnieuw (ernstig) verstoord zal worden;

 

gelet op artikel 2:77, eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening 2018 en artikel 151c van de Gemeentewet;

 

b e s l u i t :

 

ter handhaving van de openbare orde in de omgeving van de Kazemat mobiel cameratoezicht in te voeren met ingang van 6 oktober tot 17 november 2020.

 

De locatie van de camera en het te bestrijken gebied zijn op de bij dit besluit behorende bijlage aangegeven.

 

 

Zaltbommel, 2 oktober 2020

Burgemeester

P.C. van Maaren

 

Niet mee eens?

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift bij de burgemeester indienen. Een bezwaarschrift stuurt u naar: de burgemeester van Zaltbommel, postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u deze opschorting wenst, kunt u - tegelijk met uw bezwaarschrift - een verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening indienen. Een verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een verzoekschrift indienen. Een elektronische handtekening (DigiD) is dan vereist. Kijk op de site mijn.rechtspraak.nl/start/burger voor de precieze voorwaarden.

 

 

BIJLAGE 1 te bestrijken gebied invoering cameratoezicht Kazemat te Zaltbommel

 

Naar boven