Gemeenteblad van Nieuwegein

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
NieuwegeinGemeenteblad 2020, 250707Overige overheidsinformatieBekendmaking melding Ravenswade 48, Nieuwegein

 

 

Ontvangen 17 augustus 2020

• Locatie: Ravenswade 48, 3439 LD in Nieuwegein

Omschrijving: Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwegein hebben op 17 augustus 2020 een melding ontvangen van Da Vinci Vastgoed BV te Hilversum namens Jumbo Distributiecentrum B.V. Het gaat om een melding van een activiteit in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. De melding heeft betrekking op de oprichting van een distributiecentrum voor de distributie van food aan de Ravenswade 48 in Nieuwegein en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2020-3111.

 

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.Genoemde instelling valt onder de algemene regels van het Activiteitenbesluit.

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice.

U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.