Ontwerpbestemmingsplan: Eindhovenseweg-Zuid 83

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 30 september 2020 tot en met 10 november 2020 het ontwerpbestemmingsplan ‘Eindhovenseweg-Zuid 83’ met bijlagen ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan

Initiatiefnemer wenst de bestaande voormalige agrarische woning op het perceel Eindhovenseweg-Zuid 83 te Best te bewonen als burgerwoning. Het plan is niet toegestaan op basis van het geldende bestemmingsplan ‘Koekoekbos, Villawijk en omgeving’. Het is noodzakelijk om voor het perceel een nieuw bestemmingsplan te laten vaststellen waarin het gebruik van de woning als burgerwoning mogelijk is. Onderhavig bestemmingsplan maakt dat gebruik mogelijk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende bijlagen kunnen worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.bpEindhovenswgz83-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Zienswijzen

In de periode van 30 september 2020 tot en met 10 november 2020 is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Vragen

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met de heer W. Ansems via telefoonnummer 14 0499.

Best, 29 september 2020

College van burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven