Gemeente Cuijk – Uitgebreide procedure omgevingsvergunning definitief - Kerkeveld 2 Beers NB

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

voor:

het wijzigen van het gebruik van de kerk ten behoeve van sociale, commerciële en culturele activiteiten. (zaaknr.: Z/20/246820)

Locatie: Kerkeveld 2, 5437 BH Beers nb

(postcodegebied 5437 BH)

Het besluit betreft de navolgende activiteiten:

• Handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten

• Bouwen

• Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

 

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 september 2020 tot en met

3 november 2020 (gedurende zes weken) ter inzage.

 

Tot en met 4 november 2020 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch door belanghebbenden die eerder hun zienswijze hebben kenbaar gemaakt. Ook belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben gemaakt, kunnen beroep instellen. Een beroep schort de werking van het besluit op.

Degene die beroep heeft ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). U kunt hierover meer informatie lezen op de genoemde site en op www.digiD.nl

 

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingesteld, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

Naar boven