Gemeente Bernheze – Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpomgevingsvergunning CPO Balledonk, Heeswijk-Dinther – 9 september 2020

Burgemeester en wethouders maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen: ontwerpbestemmingsplan CPO Balledonk en ontwerp omgevingsvergunning CPO Balledonk voor het bouwen van 6 woningen op een perceel aan het eind van de Balledonk in Heeswijk-Dinther (kadastraal bekend als Heeswijk-Dinther, sectie C, nummer 5660), te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Coördinatie

Op 12 december 2019 heeft de gemeenteraad van Bernheze besloten voor dit project de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren. Dit betekent dat zowel het bestemmingsplan als de omgevingsvergunning voor dit project gelijktijdig ter inzage wordt gelegd en verdere besluitvorming gecoördineerd plaats vindt.

Inhoud

Met het ontwerp bestemmingsplan wordt de huidige bestemming (Verkeer) gewijzigd naar een woonbestemming bedoeld voor 6 patiowoningen. Met de ontwerp omgevingsvergunning wordt de bouw van deze 6 patiowoningen mogelijk gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning liggen met ingang van 10 september 2020 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

(NL.IMRO.1721.BPCPOBalledonkHD-ow01 en NL.IMRO.1721.OVCPOBalledonkHD-ow01).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpomgevingsvergunning reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze(n) kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch.

Burgemeester en wethouders van Bernheze

 

Naar boven