Wijzigingsplan " Vergroten Glastuinbouwbedrijf Vreedepeelweg 29 te Beringe”

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat zij het wijzigingsplan “Vergroten Glastuinbouwbedrijf Vreedepeelweg 29 te Beringe” op 31 augustus 2020 heeft vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

De kas is in de huidige situatie beperkt van omvang en situering. De initiatiefnemer verzoekt de kas te vergroten (rechthoekig maken) en is er behoefte aan extra containerveld. Ook is het planvoornemen om de inpandig aanwezige bedrijfswoning los nieuw te bouwen.

De aanvraag, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 2 september 2020 raadpleegbaar via:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0023-VG01;

  • De gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Vanwege Corona niet in te zien op het Huis van de Gemeente, indien daar toch noodzaak voor is verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaand telefoonnummer.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen van 3 september 2020 tot en met 15 oktober 2020 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 2 september 2020

Naar boven