Geluidsontheffing

Geluid

Het college van burgemeester en wethouders van Landerd heeft op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening een ontheffing verleend voor het hebben van geluid:

  • Nieuw Schaijk, voor muziek op de tijdelijke uitbreiding van het terras Dorpsstrand LUST!,

    27 augustus 2020 van 18:30 uur tot 23:00 uur, 28 augustus 2020 van 18:30 uur tot 00:00 uur en

    29 augustus 2020 van 18:30 uur tot 00:00 uur, Rijksweg 46, 5374 RB Schaijk (verzonden 27-8-2020).

Bezwaar

Tegen bovenstaande besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift bij de burgemeester/het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Als u bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen, mits een spoedeisend belang dat vereist. Van de verzoeker om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

Meer informatie over heet indienen van bezwaar en beroep kunt u vinden op onze website www.landerd.nl.

Nadere informatie

Nadere informatie over de verleende Apv-vergunningen kunt u verkrijgen bij de afdeling Ruimte, team Vergunningen, toezicht en handhaving van het gemeentehuis, tel. 0486-458111 of apv@landerd.nl.

Algemene informatie

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van Apv-vergunningen gebruikt u het digitaal aanvraagformulier. Als er nog geen digitaal aanvraagformulier is, dan kunt u het aanvraagformulier downloaden.

Ook voor kennisgevingen 0-evenementen (vergunningvrij) en de meldingen meerjarenvergunningen is er een digitaal formulier. Alle andere formulieren worden niet meer in behandeling genomen.

De digitale formulieren kunt u via www.landerd.nl invullen.

Meer informatie

Meer informatie hierover staat op www.landerd.nl

Naar boven