Kennisgeving verleende omgevingsvergunning voor het restaureren van het kerkorgel van de dorpskerk - Comriekade 7 te Woubrugge, W2019/225 en W2020/004

Verzenddatum: 20 augustus 2020

Activiteit: herstellen, gebruiken, laten gebruiken monument

De omgevingsvergunning is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan verleend.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 27 augustus 2020 zes weken voor een ieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis, Westeinde1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank ’s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Administratie VTH, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven