Evenementenvergunning verleend, Summeradventure 2020

Summer Adventure 2020 (Water Fun) door Team4Talent op 26 augustus 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur op het sportveld van DSVP aan de Sportlaan in Pijnacker.

 

Juridisch kader

Voor de door u te organiseren activiteiten is verleend:

  • 1.

    een vergunning van de burgemeester voor een evenement op grond van artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening Pijnacker-Nootdorp 2017 (verder: APV);

  • 2.

    een ontheffing van het college voor het ten gehore brengen van muziek buiten een inrichting op grond van artikel 4:6 APV.

Verzenddatum: 12-8-2020

Zaaknummer: 1168871

Bezwaar

Tegen dit besluit kunt u bij het bevoegd bestuursorgaan bezwaar maken. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt (datum verzending). U wordt verzocht op uw brief het woord “Bezwaarschrift” te vermelden.

Verder kunt u bij onverwijlde spoed een verzoek tot een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een dergelijk verzoek kunt u alleen indienen, als u ook bezwaar hebt gemaakt. U moet bij uw verzoek aan de Rechtbank ook een afschrift van het bezwaarschrift overleggen.

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal bij de Rechtbank in Den Haag indienen. Dit kunt u doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven