Ontwerpbestemmingsplan “Herbestemming panden aan de Runstraat 65-67” in Schaijk

 

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Herbestemming panden aan de Runstraat 65-67” te Schaijk voor iedereen ter inzage ligt. Hieronder wordt aangegeven waar het plan over gaat, waar en wanneer u het kunt bekijken en hoe u erop kunt reageren.

P lan

Het bestemmingsplan betreft een planologische wijziging van de bestemmingen op de percelen aan de Runstraat 61-69, kadastraal bekend als Schaijk Sectie A perceelnummer 4490, 4491, 3955, 4200, 4536, 4537. De aanpassing betreft een vormverandering van de vigerende bestemmingen. Door te schuiven ontstaat er een efficiëntere gebruiksmogelijkheid voor de horeca functie, hierbij blijft het totaal areaal horeca-bestemming gelijk. Daarnaast wordt een gedeelte van de woonbestemming omgezet naar de bestemming ‘bedrijf’ ten behoeve opslag, dit is meer in overeenstemming met het huidige gebruik. Tevens wordt in de wijziging de sportschool, die middels een verleende omgevingsvergunning toegestaan is, planologisch vastgelegd middels een aanduiding.

 

Waar en wanneer kunt u het plan bekijken?

U kunt het bestemmingsplan vanaf maandag 17 augustus tot en met maandag 28 september 2020 bekijken. De stukken liggen gedurende openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

 

U kunt het bestemmingsplan ook bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan heeft het volgende planidentificatienummer: IDN: NL.IMRO.1685.BPSCH2020RUNSTR67-OW01 (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1685.BPSCH2020RUNSTR67-OW01)

 

Hoe kunt u reageren?

U kunt reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Uw reactie noemen wij een zienswijze.

U dient uw (bij voorkeur schriftelijke) reactie binnen de genoemde termijn van zes weken kenbaar te maken. Een schriftelijke reactie ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan moet geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met

Dhr. M. van Broekhoven via 0486-458111. Let op: u kunt niet per email reageren!

 

Vragen ?

Voor een toelichting of beantwoording van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met Dhr. M. van Broekhoven via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail: marno.vanbroekhoven@landerd.nl

Naar boven