ONTWERPBESTEMMINGSPLAN “ROIJENDIJK 40 TE MILL”

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Roijendijk 40 te Mill' ter inzage wordt gelegd.

 

Het plangebied ligt aan de Roijendijk 40 in Mill. Het bestemmingsplan voorziet in de transformatie van de agrarische bestemming naar drie woonkavels en gebruik van de bestaande bedrijfswoning voor reguliere bewoning.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 29 januari 2020 tot en met 10 maart 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.BPMiRoijendijk40-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 28 januari 2020

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

 

 

 

Naar boven