Ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – woningsplitsing Walem 39’

 

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat vanaf donderdag 13 augustus tot en met woensdag 23 september 2020 het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – woningsplitsing Walem 39’ voor eenieder ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de adressen Walem 39 en 39A te Walem en is bedoeld om een reeds gerealiseerde woningsplitsing te legaliseren.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan (met als identificatienummer: NL.IMRO.0994.2020BP003-ON-01) is op de volgende wijze raadpleegbaar:

  • digitaal via de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website https://www.valkenburg.nl/bestuur-en-organisatie/beleid-en-regelgeving/bekendmakingen;

  • analoog via het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente, uitsluitend op afspraak via het telefoonnummer 14 043.

Bij verschillen tussen de digitale en de analoge (papieren) versie van het plan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Tot en met 23 september 2020 kan eenieder, zowel schriftelijk als mondeling, een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan indienen. Zienswijzen moeten, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – woningsplitsing Walem 39’, worden gericht aan: de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul, Postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg of per e-mail naar info@valkenburg.nl. Een zienswijze dient in elk geval de naam en het adres van de indiener, een datum en de reden(en) van de zienswijze te bevatten.

Naar boven