Voornemen uitschrijven uit de basisregistratie personen (BRP) J.A.M M’cluskie en S.M.A. Qalinle

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande personen te wijzigen, volgens art.2.21 en 2. 22 Wet Basisregistratie Personen (BRP).

Na onderzoek is gebleken dat zij niet meer wonen op het adres waarop zij in de basisregistratie personen van de gemeente Noordenveld staan ingeschreven.

Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen.

Naam

Geboortedatum

Datum voornemen

Uitschrijven naar

J.A.M. M’cluskie

12-07-1971

24-07-2020

Onbekend

S.M.A. Qalinle

00-00-1991

24-07-2020

Onbekend

 

Een eventuele ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen.

Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of ander vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Staat u naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met team Burgerzaken van de gemeente Noordenveld via postbus@gemeentenoordenveld.nl of 050 - 50 27 222. Als wij binnen 4 weken na de datum van de verzending van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit naar onbekend.

 

Naar boven