kennisgeving bestemmingsplannen

KennisgevingOvereenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van het feit dat zij onderstaande bestemmingsplannen voorbereiden.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid van het Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er over deze plannen in dit stadium geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen. Op dit moment worden ook nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen of ga via www.barneveld.nl naar de bekendmakingen (in de rubriek ‘Over Barneveld’).

Voor vragen kunt u contact opnemen met het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer (0342) 495 335.

Het betreft de volgende plannen:

Damweg III, partiële herziening Buitengebied 2012

Het perceel Damweg 94 in Zwartebroek. Het is de bedoeling om realisering van een woning in het kader van functieverandering mogelijk te maken.

Heetkamperweg II

Het perceel Heetkamperweg 21 in Stroe. Het is de bedoeling om transformatie van een verblijfsrecreatieterrein naar 6 vrijstaande woningen (inclusief de bestaande bedrijfswoning) en een woongebouw met twee wooneenheden mogelijk te maken.

Puurveenseweg V, partiële herziening Buitengebied 2012

Het perceel Puurveenseweg 19 in Kootwijkerbroek. Het is de bedoeling om omvorming van een woning naar een woongebouw met twee wooneenheden mogelijk te maken.

 

Barneveld, 30 juli 2020.

Naar boven