Besluit ontheffingen stoken snoeihout

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landerd maken bekend dat ontheffingen zijn verleend voor het verbranden/stoken van snoeihout. De ontheffingen hebben betrekking op onderstaand stooklocaties en periodes.

Het besluit en die hierop betrekking hebbende stukken kunnen gedurende 6 weken vanaf 25 januari 2020 worden ingezien op de afdeling Ruimte. Voor nadere informatie en het maken van een afspraak voor het inzien van het besluit kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente tel. 0486-458111.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen bovengenoemde ontheffingen kunnen belanghebbenden binnen zes weken vanaf 25 januari 2020 bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en het moet in ieder geval de volgende informatie bevatten:

  • Naam en adres bezwaarmaker;

  • De datum;

  • Een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar gemaakt wordt;

  • Een omschrijving van het bezwaar.

Een bezwaarschrift kan ook digitaal worden ingediend via www.landerd.nl (groene knop ‘’online regelen’’ – gemeente Landerd, indienen bezwaar).

Als er bezwaar wordt aangetekend, blijft het besluit in eerst instantie gewoon geldig. De wet houdt rekening met de situatie dat iemand die bezwaar aantekent niet kan wachten op de afhandeling van dat bezwaar. Daarom kan de rechtbank worden verzocht een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. De rechtbank kan dan snel – en voordat zij uitspraak doet – een bepaalde maatregel nemen. Dit verzoek moet worden ingediend bij: Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Een verzoek om voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Aan het behandelen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Zowel voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift als voor het digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening, hebt u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de website www.digid.nl kunt u uw DigiD aanvragen.

 

Naar boven