KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT VOOR HET REALISEREN VAN EEN KINDCENTRUM AAN DE STRIJP 27 IN WOUW

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening’ voor het realiseren van een kindcentrum op het perceel gelegen aan de Strijp 27 in Wouw (kadastraal bekend als gemeente Wouw, sectie E, perceelnummer 04022). De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2020WB0045.

Op het perceel wordt voorzien in nieuwbouw van een integraal kindcentrum. De planologische afwijking ziet toe op het mogelijk maken van dit bouwplan.

Terinzagelegging

De ingediende aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 20 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage. De stukken met IMRO-codering NL.IMRO.1674.1225KLOOSTERSTR17-0201 zijn digitaal in te zien op onze website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn tevens op afspraak in te zien op het tijdelijk stadskantoor Mariadal p/a Vincentiusstraat 7 te Roosendaal.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. de heer B. Looymans, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal onder vermelding van registratienummer 1176267. In deze periode kunnen eventueel ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met genoemde contactpersoon.

Nadere informatie

Voor nadere informatie: Groep Wabo, de heer B. Looymans, telefoonnummer 140165, email: bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘zienswijze realiseren kindcentrum aan de Strijp 27 in Wouw’ t.a.v. de heer B. Looymans o.v.v. registratienummer 1176267.

 

Roosendaal, 17 juli 2020

Naar boven