VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

 

Voor : het oprichten van een constructie voor hagelnetten t.b.v. fruitteeltperceel

Locatie : Oude Rijksweg 112 Nieuw- en Sint Joosland

Type : integraal

 

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

 

De vergunningen en alle relevante stukken liggen gedurende zes weken, vanaf donderdag 16 juli 2020 tot en met woensdag 26 augustus 2020 elke werkdag tijdens kantooruren ter inzage bij de vakbalie Ruimte in het stadskantoor, Kanaalweg 3 te Middelburg. Desgewenst wordt er door de afdeling Vergunningverlening en Handhaving een mondelinge toelichting gegeven op de voornoemde stukken. De belanghebbende die het niet eens is met de verleende omgevingsvergunning ten behoeve van de desbetreffende activiteit en die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht (alsmede degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht) kan vanaf vrijdag 17 juli 2020 tot en met donderdag 27 augustus 2020 een

gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en ten minste het volgende te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld en de gronden van het beroep.

Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat de betrokken spoed dat vereist, kan ook een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Voor zowel het behandelen van een beroepschrift als van een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven