Kennisgeving terinzagelegging Welstandsparagraaf Nieuw Kralingen

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op 7 juli 2020 besloten hebben dat op grond van de “Inspraakverordening Rotterdam” gelegenheid tot inspraak zal worden geboden op het voornemen tot vaststellen van de welstandsparagraaf Nieuw Kralingen.

Inzage

De Welstandsparagraaf Nieuw Kralingen ligt ter inzage met ingang van maandag 13 juli 2020 tot maandag 24 augustus 2020. Vanwege de huidige maatregelen omtrent het Covid-19 virus is de Welstandsparagraaf enkel digitaal te raadplegen via de website www.overheid.nl/berichten over uw buurt, de gemeentelijke website van de Welstandscommissie (www.rotterdam.nl/welstand) en de gemeentelijke projectwebsite van Nieuw Kralingen (www.rotterdam.nl/nieuwkralingen).

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen onder vermelding van kenmerk BS20/00771 worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Stadsontwikkeling/Projectmanagementbureau t.a.v. dhr. Prudhomme van Reine, Postbus 1130, 3000 BC Rotterdam. Of per mail naar pp.prudhommevanreine@rotterdam.nl.

Rotterdam, 9 juli 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven