Gemeente Vijfheerenlanden - Informatieavond kindcentrum Hoef en Haag

In het dorpshart wordt een kindcentrum gebouwd, waarin de scholen LEEF! en Het Avontuur samen met Stichting Kinderopvang Vianen een plek krijgen. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met lokalen en verblijfsruimten, een knutselzolder en een gymzaal op de eerste verdieping. Via de toren kun je met trap of lift naar een andere verdieping. Het kindcentrum krijgt een centrale plek aan de Brink.

 

De architect heeft het gebouw ontworpen aan de hand van stedenbouwkundige randvoorwaarden en het beeldkwaliteitsplan voor Hoef en Haag. Zo moest het gebouw een eigentijdse architectuur hebben en opgebouwd zijn uit baksteen en andere eigentijdse materialen zoals beton, glas en metaal, zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het gebouw moet er aan alle zijden interessant uit zien door toepassing van verschillende elementen, hoogtes en vormgeving.

 

We willen het ontwerp graag aan omwonenden en geïnteresseerden laten zien. Daarom organiseren wij een informatieavond op woensdag 15 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur bij manege Stal Bosgoed, Lange Dreef 21 in Hagestein. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan via een e-mail aan teamprojecten@vijfheerenlanden.nl. De ruimte is vanwege 1,5 meter afstandsmaatregelen beperkt tot 100 personen. Vaardig daarom niet meer dan 1 persoon per huishouden af.

 

Let op: u mag de bijeenkomst alleen bijwonen als u gezond bent. heeft u verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis en stuur iemand anders.

Naar boven