Bekendmaking Wet Basisregistratie Personen (BRP)

Uit onderzoek door de gemeente Eijsden-Margraten blijkt dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Het adresonderzoek leverde geen resultaat op.

Dat wil zeggen dat deze personen voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeente Eijsden-Margraten het voornemen heeft onderstaande personen, op de datum genoemd bij de betreffende persoon, uit te schrijven naar onbekend land.

Het betreft:

Goessens J.M.C.G., geboren 14-05-1962 ingaande 23 juni 2020

Towstokory, A., geboren 28-01-2003 ingaande 23 juni 2020

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met het KlantContactCentrum (KCC) van de gemeente Eijsden-Margraten via 043 458 84 88.

U kunt de gemeente ook mailen via info@eijsden-margraten.nl.

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen.

Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en/of een andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW.

Deze mogelijke consequenties maken het daarom zo belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Belanghebbenden kunnen als zij het niet eens zijn met dit voornemen, binnen vier weken na publicatie van dit voornemen hun zienswijze schriftelijk of mondeling (na het maken van een telefonische afspraak) kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders via reeds genoemde contactgegevens. Een brief dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, Postbus 10 6269 ZG Margraten. U mag zelf een zienswijze indienen. Ook kunt u iemand machtigen (advocaat of een derde) om dit voor u te doen, maar dit is niet verplicht.

Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

Eijsden-Margraten, 07 juli 2020

 

Naar boven