Gemeente Borger-Odoorn, Valthermond bestemmingsplan Valthermond Zuiderdiep 447B vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat door de gemeenteraad op 18 juni 2020 het bestemmingsplan Valthermond Zuiderdiep 447B is vastgesteld.

Het plan is een vervolg op de uitspraak van de Raad van State van 3 juni 2019 en

het betreft een verandering van de bestemming "wonen" naar gemengd, met de aanduiding "detailhandel" van het perceel Zuiderdiep 447B

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 9 juli 2020 tot woensdag 19 augustus 2020 ter inzage.

Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.08BP0012-VG01 of in het Klantcontactcentrum.

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit, wanneer u belanghebbende bent.

U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven