Gemeente Alkmaar - ontwerp bestemmingsplan - Kerkstraat 14, De Rijp

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Kerkstraat 14 De Rijp in ontwerp ter inzage ligt.

Gebied

Het plangebied is gelegen aan de Kerkstraat 14 in De Rijp. De gronden zijn kadastraal bekend als De Rijp, sectie B, perceelnummer 1951.

Doel

Het bestemmingsplan voorziet in het omzetten van een bedrijfspand aan de Kerkstraat 14 te De Rijp naar een appartementencomplex van 4 appartementen. Dit aangezien de bedrijfsmatige activiteiten reeds beëindigd zijn.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 2 juli 2020 tot en met woensdag 12 augustus 2020.

U kunt de stukken langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl  of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0361.BP00163-0201

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het Coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het bestemmingsplan vragen wij u dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden. Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Zienswijzen

Ten aanzien van het ontwerp parapluplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk, of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.

Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. Backoffice/Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

 

Naar boven