Gemeente Vlaardingen - verlening omgevingsvergunning - verbouwen van een winkel naar een woning en verhogen garage - Schiedamseweg 54, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend:

Voor : het verbouwen van een winkel naar een woning en verhogen garage

Met de adressering : Schiedamseweg 54, 3134 BM

Kenmerk : OVXINR-6412

Type aanvraag : vergunningaanvraag regulier behandelen

Datum ontvangst : 16 maart 2020

Datum beschikking : 24 juni 2020

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking (dit is de datum dat de vergunning aan de aanvrager wordt gezonden). Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending van de beschikking bezwaar aantekenen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, p/a de manager van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

De beschikking en de bijbehorende stukken kunt u digitaal opvragen via het gemeentelijk e-mailadres: waboregie@vlaardingen.nl. van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

 

Naar boven