Gemeente Cuijk – Uitgebreide procedure ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van het gebruik van de kerk ten behoeve van sociale, commerciële en culturele activiteiten - Kerkeveld 2 Beers NB

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

 

Voor: het wijzigen van het gebruik van de kerk ten behoeve van sociale, commerciële en culturele activiteiten. (zaaknr.: Z/20/246820)

 

Locatie: Kerkeveld 2, 5437 BH Beers nb

(postcodegebied xxxx)

 

Het ontwerpbesluit betreft de navolgende activiteiten:

• Handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten

• Bouwen

• Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van

1 juli 2020 tot en met 11 augustus 2020 (gedurende zes weken) ter inzage. U kunt de ontwerpbeschikking inzien bij de publieksbalie van de gemeente Cuijk. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via team VVH, telefoonnummer 0485 396 600.

 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingesteld tegen de uiteindelijke beschikking door belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijze naar voren te hebben gebracht.

Naar boven